Optagelse i New Joy

New Joy optager p.t. sopraner, tenorer og basser - kom og se, om New Joy og gospel er noget for dig!

Vi arbejder hele tiden med nyt repertoire, så koret stadig fornyr sig, og kan møde sit publikum med nye skønne gospelsange. Der er konstant nye gode musikalske udfordringer – også for dygtige sangere.

Der er fyldt med dygtige sangere i New Joy – derfor er der også mange solister, som byder ind med forskellige særpræg og skønne stemmer. Måske går du med solistdrømme? Hvis du har stemmen til det, er muligheden der for at træde frem i New Joy.

I New Joy kan du:
• forbedre og udvikle din sang
• prøve kræfter som solist 
• udfordre din musikalitet
• styrke din rytmiske fornemmelse
• indgå i et fællesskab
• mærke energien i musik og sang

Lige nu søger New Joy særligt sopraner og herrer!

New Joy øver i Adventskirken, Sallingvej 90, 2710 Vanløse (5 min. gang fra Vanløse Station)

 

Kom forbi til en åben øvegang tirsdag d. 21.02.2017 eller tirsdag d. 28.02.2017 - disse dage er du velkommen til at komme uden yderligere aftale. Bare kom! Der er musik i luften og en god stemning på rækkerne!

eller....

Skriv til os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så kontakter vi dig, og laver en aftale om, hvornår du kan komme på besøg i koret, hvor du kan følge korets almindelige undervisning og mærke den gode stemning, som er i New Joy, og du kan i ro og mag finde ud af, om New Joy og gospel er noget for dig, inden du går til en optagelsesprøve.

Hvis du gerne vil synge hos os, går du til optagelsesprøve ved anden korprøve.


Venlig hilsen New Joy